Afspraak – Stibbe, Dommering & de Lint, tandartsen – Amsterdam

Afspraak

U kunt bij ons uitsluitend terecht op afspraak.

Voor een consult en/of een behandeling bij de endodontoloog mw.F.Dommering kunt u een afspraak maken indien u verwezen bent door de huistandarts. Voor dat u contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak, vragen wij uw tandarts eerst de verwijsbrief en eventuele röntgenfoto’s te sturen of te mailen (bij voorkeur via Zorgmail: f.dommering@ringamsterdam.nl). Deze worden beoordeeld waardoor er makkelijker een passende afspraak met u gemaakt kan worden wanneer u ons belt. Een week na het versturen van de gegevens, kunt u bellen voor een afspraak.
Bij de eerste afspraak dient u uw zorgverzekeringspasje en een identiteitsbewijs mee te nemen.

Bellen voor een afspraak kan dagelijks tussen 8.30 en 12.30 uur.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd. Spoedbehandelingen voor patiënten ingeschreven in onze praktijk voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

Verhindering

Indien u verhinderd bent verzoeken wij u de afspraak minimaal 48 uur van te voren af te zeggen. Voor afspraken op maandag: uiterlijk vrijdagochtend. Wij kunnen anders de vrijgekomen tijd niet meer invullen en zijn genoodzaakt de niet nagekomen afspraak in rekening te brengen.

Als extra service krijgt u als ingeschreven patiënt (indien wij beschikken over uw emailadres en mobiele nummer) een herinnering van uw afspraak per per SMS, e-mail of een telefoontje. U bent echter verantwoordelijk voor het verschijnen op uw afspraak, ongeacht of u een herinnering heeft ontvangen. Zorg er dus voor dat u uw afspraak in uw agenda zet. U kunt onze SMS niet beantwoorden en dus ook uw afspraak niet annuleren per SMS!