informatie maatregelen ivm Corona – Stibbe, Dommering & de Lint, tandartsen – Amsterdam

informatie maatregelen ivm Corona

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken zal uw bezoek anders zijn dan u gewend bent. Wij streven naar een zo laag mogelijk aantal mensen in de wachtkamer vandaar dat wij u willen vragen om exact op het tijdstip van uw afspraak de praktijk te betreden.

In de hal hangt een handalcohol-dispenser waar u uw handen mee kunt ontsmetten, wij verzoeken u dit bij binnenkomst te doen.

In de meeste gevallen kunt u direct de behandelkamer betreden, zo niet neemt u dan plaats op een van de stoelen in de wachtkamer, maak bij voorkeur geen gebruik van uw mobiele telefoon, en houdt minimaal anderhalve meter afstand van andere mensen.

Zoals u begrijpt zullen wij geen handen schudden. Wij verzoeken u bij voorkeur alleen naar de praktijk te komen, tenzij u niet zonder begeleiding kunt komen.

Poets uw tanden thuis, voorafgaand aan uw bezoek.

De afspraak dient afgezegd te worden wanneer er sprake is van een verkoudheid, koorts of bij hoesten. Is er in de afgelopen twee weken Corona geconstateerd bij u, of een van uw naasten, dan verzoeken wij u ook thuis te blijven. Uiteraard vragen wij u nog steeds ons zo tijdig mogelijk te laten weten in geval u om bovenstaande reden de afspraak moet afzeggen.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed

Publicatiedatum: 11-09-2020


« Terug naar het overzicht