maatregelen rond Coronavirus – Stibbe, Dommering & de Lint, tandartsen – Amsterdam

maatregelen rond Coronavirus

De praktijk is in verband met de huidige maatregelen rond het Corona-virus gesloten.
De overkoepelende tandarts-organisaties (KNMT & ANT) adviseren, ondersteund door het ministerie van VWS, hun leden om de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan
op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-Corona-patiënten. Dit betekent dat vooralsnog alle niet spoedeisende afspraken moeten worden uitgesteld. Wanneer wij weer nieuwe afspraken kunnen maken is voorlopig onbekend. Er zal de komende tijd veel in de planning moeten worden aangepast, en wij vragen daarbij uw medewerking en flexibiliteit.

Voor acute klachten zijn wij beschikbaar, onder voorwaarde dat u geen symptomen van Corona vertoont, zoals de combinatie van koorts en luchtwegproblemen. Indien dat wel het geval is of indien u daarover twijfelt, wordt u verzocht eerst contact met uw huisarts op te nemen.

Wij zijn voorlopig niet meer telefonisch bereikbaar, alleen voor spoedklachten overdag kunt u contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 06-16376971. Buiten de openingstijden kunt u terecht bij de spoeddiensten, zie “de praktijk spoed”. Wij geven op dit moment alleen toegang tot de praktijk op afspraak, niet bij inloop. Wij verzoeken u verder alleen of met maximaal één begeleidende persoon naar de afspraak te komen. Zo kunnen wij het aantal personen in de wachtkamer minimaliseren. 

Wij hopen u allen op termijn weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

De medewerkers van tandartspraktijk Stibbe, Dommering & de Lint

Publicatiedatum: 28-03-2020


« Terug naar het overzicht